Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus

Geachte Relatie,

Wij hebben de afgelopen tijd het nieuws over het Coronavirus goed in de gaten gehouden.

In dit geval vinden wij twee zaken heel erg belangrijk. Ten eerste de gezondheid van onze medewerkers. Zij staan elke dag weer klaar om onze klanten met een glimlach te helpen. Ten tweede, dat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting klanten kunnen waarborgen.

Wij hebben al vanaf het begin besloten het advies van het RIVM en het Ministerie op te volgen. Dit betekent dat, na het vernieuwde advies van 12 maart, wij onze teams met ingang van vandaag vanuit huis laten werken. Zo kunnen wij de service die je van ons gewend bent zo goed mogelijk waarborgen.

Wat houdt dat voor jou als klant in?
Dit houdt in dat wij jou als klant kunnen blijven helpen met al je vragen. Echter zullen wij uitsluitend telefonisch en via e-mail bereikbaar zijn. Wij raden daarom aan om via e-mail je vraag te stellen.

Uiteraard hopen wij op jouw begrip voor deze situatie. Wij zullen de komende tijd het nieuws goed in de gaten blijven houden en mocht de situatie veranderen, je hiervan op de hoogte stellen.
Heb je hulp nodig?
Het beste en meest klantvriendelijke support team zit voor je klaar. Je kan ons bellen of mailen op ma t/m vr van 08:00 – 21:00
Za 08:00 – 16:00
Zo Gesloten

076 – 810 00 30
mixtus@mixtus.nl

Met vriendelijke groet,

het Mixtus team