Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw modem FRITZ!Box 7590

Wij maken graag gebruik van goede spullen. Daarom werken we met de beste en nieuwste draadloze WIFI router die er op de markt is: de FRITZBox! 7590. Deze router staat te boek als heel stabiel en razendsnel. Daarnaast is het WIFI signaal ook heel sterk, zelfs in een betonnen woningen heb je wifi bereik!

Uiteraard een volledig scala aan functies

Door het gebruik van supervectoring legt de 7590 de lat hoger, waardoor je tot 300 Mbit/s bereikt bij het downloaden. Zo wordt de snelheid op de DSL-aansluiting met drie vermenigvuldigd. Naast top-WiFi creëren razendsnelle gigabit-LAN en krachtige USB 3.0-aansluitingen een perfect high-speed-netwerk.

Tot de topuitrusting behoren bovendien een volwaardige telefooncentrale met antwoordapparaat en faxfunctie.

Mesh WiFi met FRITZ!

De FRITZ!Box 7590 zet in op Mesh WiFi, zodat video’s, muziek en foto’s in het thuisnetwerk naadloos tot in de verste hoeken van elke kamer komen. De verspreide FRITZ!-apparaten werken samen in één netwerk, wisselen onderling informatie uit en optimaliseren de prestaties van alle WiFi-apparaten.

 

Met Mesh geniet je gewoon van maximale snelheid bij het surfen, afspelen van video’s of gamen. Adembenemende HD-televisie en je lievelingsmuziek wachten nu op jou – en niet omgekeerd.