Interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit.

Tv kijken met Interactieve TV doe je door je hele huis. Op alle devices. En ons basispakket voor interactieve tv is inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist, alledrie de zenders van ESPN Eredivisie, Video on Demand en de Canal Digitaal TV-app. Daarmee bieden we het meest complete en voordelige tv-pakket van Nederland.

Als je moeiteloos en in de beste kwaliteit tv wilt kijken, dan geloven wij dat je gebruik moet maken van de kracht van internet. Daarom werken wij samen met Canal Digitaal. Zij hebben tientallen jaren ervaring met flexibele televisie via de satelliet en samen kunnen wij je altijd blijven voorzien van de nieuwste functionaliteiten en mogelijkheden van interactieve tv.

Mis niets meer met TV Gemist

Je komt er nét te laat achter dat je favoriete programma al begonnen is en hebt daardoor net het vervolg op de cliffhanger van vorige week gemist! Geen probleem meer met TV Gemist. Zolang het programma nog bezig is, kun je de programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders met Begin Gemist gewoon weer vanaf het begin inzetten. Is het programma al afgelopen? Dan kun je de populairste programma’s van NPO, SBS, Net5 en Veronica tot maar liefst 7 dagen terugkijken met TV Gemist.

ALLE EREDIVISIE-WEDSTRIJDEN LIVE KIJKEN VIA ESPN

  • Live topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker
  • Internationale krakers uit de Bundesliga en Europa League
  • Toptennis uit de WTA Tour, maar ook MLB, NFL en NHL!
  • Kijk 3 ESPN zenders op Canal Digitaal
  • Gratis toegang tot de ESPN App

Ben je een grote filmfan? Met interactieve tv van Mixtus heb je automatisch toegang tot Video on Demand en kijk je onbezorgd naar talloze films en series.

Met de Canal Digitaal Smart TV App kijk je direct naar je favoriete tv-programma’s, zonder kabels of kastjes. Geen gedoe met installaties en verschillende pakketjes. Je kunt eenvoudig de Canal Digitaal Smart TV App downloaden in de appstore van je smart-tv. Kijk hier voor geschikte televisietoestellen en meer informatie.

Zul je net zien… je bent een avond niet thuis en dan zijn én een leuke film én de volgende aflevering van je favoriete serie op tv. Wat ga je opnemen? Bij Mixtus hoef je niet meer te kiezen. Je kunt namelijk 100 uur opnemen, tot 365 dagen terugkijken én meerdere programma’s tegelijk opnemen. En: je kunt ook gewoon vooruit- en terugspoelen in je opnames. Handig als je even géén zin hebt in reclame.