Mixtus – Internet, Televisie, Mobiel, Bellen, Glasvezel, 5G

TV Basic

Interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit.

Tv kijken met Interactieve TV doe je door je hele huis. Op alle devices. En ons basic pakket voor interactieve tv is inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist, alledrie de zenders van ESPN Eredivisie en de M-visie TV-app. Daarmee bieden we het meest complete tv-pakket van Nederland.

Als je moeiteloos en in de beste kwaliteit tv wilt kijken, dan geloven wij dat je gebruik moet maken van de kracht van internet. Daarom werken wij samen met M-visie. Zij hebben tientallen jaren ervaring met flexibele televisie en samen kunnen wij je altijd blijven voorzien van de nieuwste functionaliteiten en mogelijkheden van interactieve tv.

Mis niets meer met TV Gemist

Je komt er nét te laat achter dat je favoriete programma al begonnen is en hebt daardoor net het vervolg op de cliffhanger van vorige week gemist! Geen probleem meer met TV Gemist. Zolang het programma nog bezig is, kun je de programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders met Begin Gemist gewoon weer vanaf het begin inzetten. Is het programma al afgelopen? Dan kun je de populairste programma’s van NPO, SBS, Net5 en Veronica tot maar liefst 7 dagen terugkijken met TV Gemist.

TV

Basic

€17,50

Per maand

incl. BTW

ALLE EREDIVISIE-WEDSTRIJDEN LIVE KIJKEN VIA ESPN

Video on Demand

Ben je een grote filmfan? Met interactieve tv van Mixtus heb je automatisch toegang tot Video on Demand en kijk je onbezorgd naar talloze films en series.

Download de TV App van M-visie

Ga naar de App Store of Google Play en zoek op M-visie TV app. Na het downloaden van de app log je eenvoudig in met je M-visie login gegevens die je van ons hebt ontvangen. Mocht je je inlog gegevens niet meer hebben? Neem dan even contact met ons op, en wij sturen ze je nogmaals toe.

TV kijken zonder kabels of kastjes

Met de M-visie TV App kijk je direct naar je favoriete tv-programma’s, zonder kabels of kastjes. Geen gedoe met installaties en verschillende pakketjes. Je kunt eenvoudig de M-visie TV App downloaden in de appstore van je smart-tv. Kijk hier voor geschikte televisietoestellen en meer informatie.

Meerdere programma's tegelijk opnemen

Zul je net zien… je bent een avond niet thuis en dan zijn én een leuke film én de volgende aflevering van je favoriete serie op tv. Wat ga je opnemen? Bij Mixtus hoef je niet meer te kiezen. Je kunt namelijk 100 uur opnemen, tot 365 dagen terugkijken én meerdere programma’s tegelijk opnemen. En: je kunt ook gewoon vooruit- en terugspoelen in je opnames. Handig als je even géén zin hebt in reclame.

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste maatwerkdiensten in heel Nederland voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, Telefonie (Vaste Telefonie en Mobiel), TV, Hosting of Cloud. Via VDSL of glasvezel. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven. Vanuit elke plek. Ons team accountmanagers werkt vanuit ons kantoor in Breda, op locatie bij jou als klant of vanuit een thuiswerkplek.