VPN & Firewall

Bij uitstekende dataverbindingen past het hoogste niveau van veiligheid.  Je moet er per slot van rekening niet alleen blind op kunnen vertrouwen dat je altijd toegang hebt tot de door jou gewenste informatie, maar ook dat deze informatie in geval van onverhoopte calamiteiten goed beschermd is. Als kwaliteitsaanbieder van telefoon- en dataverbindingen heeft Mixtus een reputatie hoog te houden op dit vlak, met name op het gebied van VPN’s (virtuele privé netwerken) en firewalls. Mixtus waakt dan ook 24 uur per dag, gedurende 7 dagen per week, over de veiligheid van jou verbindingen.

Virtuele privé netwerken (VPN)

Heeft jou bedrijf meerdere vestigingen? Of heb je medewerkers die vanuit huis werken? Dat is geen punt. Wij dragen zorg voor virtuele privé netwerken om de verschillende locaties aan elkaar te koppelen en te garanderen dat al je medewerkers, ongeacht hun locatie, veilig toegang verkrijgen tot het servernetwerk. Het maakt hierbij niet uit van welke netwerk operator je gebruik maakt.

Firewall

Mixtus besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de verbinding. Ons paradepaardje hierbij is onze uitgebreide firewall, die uw lokale netwerk betrouwbaar beschermt tegen een ruim scala aan internet-gevaren. Dankzij onze geavanceerde firewall weet jij zeker dat je alle gevaren buiten de deur houdt. Van spam tot spyware en van virussen tot trojans. Dat werkt toch een heel stuk rustiger, nietwaar?

TARIEVEN

Een VPN oplossing maken wij voor jou op maat. We overleggen samen met jou wat de beste verbinding is. De levering en de kosten voor een verbinding zijn sterk afhankelijk van de locatie.

Heb je interesse of wil je meer informatie over VPN? Neem dan contact met ons op via  076 – 810 00 30 of per e-mail advies@mixtus.nl