VoIP

Met VoIP van Mixtus bereik je dat met één druk op de knop. Ervaar het gebruiksgemak van de modernste telefooncentrale in de cloud!

Wij hebben ons telefonie platform zo gebouwd dat jij als gebruiker heel eenvoudig zelf controle hebt over je bereikbaarheid.

Door de verschillende functionaliteiten kun je heel gemakkelijk bepalen hoe je op bedrijf, afdeling en persoonsniveau bereikbaar wilt zijn. Uiteraard bieden wij alle functionaliteiten die je van een uitgebreide telefooncentrale mag verwachten maar ons platform kan nog veel meer!

Naast de traditionele “plastic” telefoon bieden wij ook de mogelijkheid om vanuit je PC of laptop te bellen, via een App op je telefoon of tablet en via een simkaart. Ongeacht welk toestel of device je gebruikt je bent en blijft dus gewoon bereikbaar zoals jij dit wil.

Klik hier voor alle functies die jouw bedrijf helpen om altijd optimaal bereikbaar te zijn.

Webcalls

Met Webcalls van Mixtus kun je zonder tussenkomst van een vast toestel of app gesprekken starten en ontvangen. Alles wat hiervoor nodig is, is een internet browser. Door gebruik van Webcalls kun je vanuit je browser alles en meer doen zoals je dit ook gewend bent op je “vaste” telefoon. Je kunt zien welke collega’s beschikbaar zijn, je kunt gesprekken opnemen, in de wacht zetten en doorverbinden. En doordat je vanuit je browser werkt kun je overal waar je een internetverbinding hebt gewoon werken en bereikbaar zijn zoals je dit gewend bent op kantoor.

Qaller

De Qaller is onze mobiele app waarmee je snel en gemakkelijk vanaf elk Android en iOS apparaat de hosted VoIP centrale kunt bedienen.

Met de Qaller kun je heel gemakkelijk belplannen aanpassen, omleidingen aan of uitzetten, voicemail in of uitschakelen en doorschakelen. Daarnaast kun je met de Qaller Plus als volwaardige gebruiker inloggen op de hosted VoIP centrale. De Qaller Plus functioneert dan volledig als een telefoontoestel, je kunt uitbellen met verschillende nummers, gesprekken ontvangen, doorverbinden en zelf zien welke collega’s in gesprek zijn.

Koppeling met CRM

Omdat de efficiëntie van werken toeneemt door je telefonie te koppelen met je CRM pakket hebben wij een directe koppeling met de 150 meest gebruikte CRM, Ticket en Boekhoudsystemen. Of je nu alleen wilt uit bellen vanuit je CRM of dat je automatisch een ticket, een nieuw bedrijf of contactpersoon wil laten aanmaken bij een inkomend gesprek, bij ons kan het allemaal! Door onze slimme koppelingen is het mogelijk om zelfs met meerdere systemen tegelijkertijd te koppelen. Je kunt heel eenvoudig zelf bij inkomende gesprekken “acties” bepalen die gestart moeten worden binnen je ticket en/of CRM pakket.

 

Demonstratie of afspraak?

Wij zijn niet alleen enthousiast over de technische mogelijkheden, maar vooral ook over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wij kunnen u Mixtus VoIP dan ook van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een op VoIP gebaseerde oplossing. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of demonstratie bij u op locatie.