Vast & Mobiel

Met onze vast en mobiel oplossingen zijn je medewerkers altijd bereikbaar op één nummer met één voicemailbox. Dat is duidelijk voor relaties en gemakkelijk te beheersen voor je. Met onze modules heeft u altijd een oplossing op maat: met vaste of alleen mobiele toestellen. En een eigen telefooncentrale is mogelijk maar niet noodzakelijk. U houdt kosten onder controle door onbeperkt onderling bellen en bellen tegen aantrekkelijke tarieven van vaste telefonie. Alle benodigde ondersteuning ontvangt u van een accountmanager van Mixtus en via Mijn Mixtus.

Mixtus maakt gebruik van het KPN netwerk, waardoor wij een optimale dekking in geheel Nederland kunnen bieden.

Bij Mixtus mobiel is vaste- en mobiele telefonie geïntegreerd. Daarnaast heeft u het voordeel dat u niet hoeft te investeren in een nieuwe telefooncentrale. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die de virtuele telefooncentrale van Mixtus u biedt, omdat uw mobiele telefoon hier onderdeel van wordt.

VaMo

€ 28,50 per maand

Bestellen

De Qaller is onze mobiele app waarmee je snel en gemakkelijk vanaf elk Android en iOS apparaat de hosted VoIP centrale kunt bedienen.

Met de Qaller kun je heel gemakkelijk belplannen aanpassen, omleidingen aan of uitzetten, voicemail in of uitschakelen en doorschakelen.

Je kunt met de Qaller Plus als volwaardige gebruiker inloggen op de hosted VoIP centrale.
De Qaller Plus functioneert dan volledig als een telefoontoestel, je kunt uitbellen met verschillende nummers, gesprekken ontvangen, doorverbinden en zelf zien welke collega’s in gesprek zijn.

 

Vamo Sim

Met een Vamo Sim is de smartphone volledig geïntegreerd in de voipcentrale.
– abonnementskosten zijn hoger dan bij Qaller Plus
– databundel vanaf 0 t/m 10GB maar niet onbeperkt
+ alle mogelijkheden van Qaller Plus
+ bellen via de native dialer
+ onbeperkt bellen binnen EU is inbegrepen
+ Maakt gebruik van het zeer goede netwerk van T-Mobile
+ Gebruiker All-in licentie inbegrepen de simkaart is uw vaste toestel

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Vast-Mobiel? Neem dan contact met ons op via 076 – 810 00 30 of per e-mail advies@mixtus.nl

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kun je een Vast & Mobiel Abonnement bestellen. Je opdracht wordt op werkdagen voor 16:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling dan zal onze klantenservice contact met je opnemen.

Stap 3: Levertijd simkaart

De verwachte levertijd van de simkaart is 2 werkdagen. Zodra je de simkaart hebt ontvangen kun je deze in je toestel plaatsen en je abonnement is geactiveerd. Het Vaste nummer zullen we daarna porteren, bij een nieuw nummer is deze direct actief.

Uitbellen via uw mobiele telefoon met een vast nummer

Je kunt zelf uit je nummerreeks kiezen welk telefoonnummer je meestuurt bij het uitbellen oftewel welk nummer er getoond wordt aan de ontvanger. Wanneer je belt met je mobiele telefoon dan kun je bijvoorbeeld het vaste nummer van kantoor meesturen. Je bent dan overal bereikbaar op je vaste “kantoor”nummer, zonder doorschakelkosten.

Het gesprek doorverbinden

Doordat je mobiele toestel onderdeel is van de telefooncentrale, kun je gesprekken via je mobiele telefoon zowel intern als extern doorverbinden.

U bepaalt zelf hoe bereikbaar u bent

Met Mixtus Mobiel bepaal je zelf welke toestellen er moeten overgaan als een nummer binnen je nummerreeks wordt aangebeld. Je kunt dus jou toestel van kantoor én je mobiele toestel tegelijkertijd over laten gaan.

Binnen- en buitenland bellen

Je belt met jou mobiele telefoon naar binnen- en buitenlandse nummers tegen het tarief van een vaste lijn.

Makkelijk zelf alles regelen

Je regelt alles zelf eenvoudig en overzichtelijk online. Zo heb je grip op alle kosten en mogelijkheden, alles is in eigen beheer.

Gratis Onderling bellen

Je belt onderling gratis naar alle nummers van Mixtus.

Abonnementen

Je betaalt hetzelfde tarief plus € 5,00 per maand om gebruik te maken van de functionaliteiten van de VPBX. Vast- Mobiel integratie is op dit moment alleen mogelijk in combinatie met de standaard VPBX.

 

[table th=”false”]
Belminuten p/min (MO en MT bij PAYG)|€ 0,055
Data per MB|€ 0,015
SMS|€ 0,002
[/table]