Glasvezel Basic

Altijd snel en onbeperkt internet!

Internet van Mixtus is standaard al snel. Maar is er op jouw adres glasvezel beschikbaar? Dan kan het allemaal nog veel sneller!

Internet via glasvezel heeft bij Mixtus dezelfde prijs als standaard internet. En ook bij glasvezel maken we gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Hierdoor genieten jij én de rest van je gezin of huisgenoten van supersnel en stabiel internet.

Glasvezel is precies wat het zegt dat het is: een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en supersnel via de glasvezel heen en weer gestuurd. Up- en downloaden via glasvezel is daarom altijd even snel. Als je 100 Mb/s afneemt op een glasvezelaansluiting, zal je die 100 Mb/s ook daadwerkelijk halen. Zelfs als iedereen tegelijk online is!

Feiten

Glasvezel Start

 • Max. 100 Mbps down / 100 Mbps up
 • onbeperkt downloaden
 • WiFi inclusief
 • Gratis overstappen
 • VIP installatie

Hoe snel is Glasvezel?

Internet is zo verweven met ons bestaan, dat we niet meer bij de techniek stilstaan. Internet moet het gewoon doen. Overal, altijd en zo snel mogelijk. Met Glasvezel van Mixtus hoef je je niet af te vragen of je verbinding snel genoeg is. Je raast in de hoogste versnelling over de digitale snelweg. De haardunne vezels (letterlijk van glas!) staan namelijk extreme snelheden toe. Bij het downloaden. En bij het uploaden.

 1. Hoe werkt glasvezel?
  Als meerdere gezinsleden tegelijkertijd internetten, kun je best een snelheidsboost gebruiken. 100 Mb/s is hiervoor snel genoeg. Maar om écht klaar te zijn voor de toekomst én bovendien te genieten van up- en downloadsnelheden, kun je kiezen voor glasvezel. Hiermee kan je de hoogst haalbare internetsnelheid halen. Met Glasvezel van Mixtus ben je tot in je woning via een glasvezelverbinding verbonden met het internet. Je hebt dus geen last meer van vertraging door je buren.
 2. Glasvezel dekking in Nederland
  Glasvezel internet is nog niet in heel Nederland beschikbaar. In 2019 had ongeveer 1 op de 4 huishoudens toegang tot glasvezel. Jij ook?