GLASVEZEL BASIC

Alles tegelijkertijd, zonder verlies van snelheid

Internetten op verschillende apparaten, televisie kijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd bij Mixtus. Zonder dat jij inlevert op snelheid, omdat iemand anders in je huishouden nét een video aan het streamen is. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

Razendsnel up- en downloaden

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto’s of grote films zijn.

Streamen zonder haperingen of bufferen

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende beeldkwaliteit.

 

Stap 1: Aanvragen

Je bestelt je glasvezelverbinding via onze website. Elke opdracht die op werkdagen voor 18.00 uur bij ons binnenkomt, wordt diezelfde dag nog verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je glasvezelverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een glasvezelverbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Overstappen gedoe? Niet met de Mixtus Overstapservice. Wij regelen namelijk alles rondom je nieuwe aansluiting. Zo kun je zorgeloos blijven internetten en bellen, want je zit nooit meer zonder. Wij doen al het papierwerk voor je, zodat jij tijd hebt om zorgeloos online te zijn. En omdat niemand op dubbele kosten zit te wachten, zorgen wij ervoor dat je die niet krijgt. Extra fijn; de Overstapservice kost je helemaal niets.

[table th=”false”] FRITZ!BOX 5530 router,€ 89.00
Eenmalig Activatiekosten,€ 45.00[/table]