Eindelijk, alles onderbrengen bij een operator! Geen gedoe meer, 1 factuur per maand voor al je diensten en ook nog eens voordelig.
Met het Alles-in-1 abonnement van Mixtus, ontvangt je Internet + TV + Bellen.

 

Onbeperkt Internet

Met internet van Mixtus maak je gebruik van het supersnelle en betrouwbare DSL of glasvezelnetwerk van KPN. Bovendien krijg je met Maximaal Internet altijd de maximaal mogelijke DSL snelheid op jouw adres, tot wel 100Mb/s. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, een hogere snelheid. Zonder dat je daarvoor meer gaat betalen. Zo kun je altijd onbeperkt surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel 1000Mb/s, up en down!

 

TV

Genieten door je hele huis van televisie in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Op alle schermen. Inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist en ESPN, ESPN 2 en ESPN 3.

Bovendien heb je Video on Demand en alle voordelen van de TV App. Daarmee bieden we jou het meest complete tv-pakket van Nederland. Lees meer over de mogelijkheden op onze Interactieve TV pagina.

De TV App is gratis voor al onze tv-klanten. Wil je geen tv-ontvanger meer? Kies dan voor ons abonnement met alleen de TV App. Je krijgt dan een korting van € 2,50 per maand en kan de app per maand aan- of uitzetten. Aan jou de keuze! Lees meer over de mogelijkheden van de TV App

  1. Met opnemen en pauzeren
    Kijk tv wanneer het jou uitkomt. Want bij onze Interactieve TV is 100 uur live tv opnemen en pauzeren ‘gewoon’ inbegrepen. De opnames blijven 365 dagen bewaard. Zo mis je niets. In het Interactieve TV menu vind je de volledige TV Gids en plan je je opnames tot 7 dagen vooruit.
  2. Inclusief TV Gemist en Begin Gemist
    Met TV Gemist kun je tot 7 dagen na de uitzending de populairste programma’s van NPO 1, 2, 3, RTL, SBS6, NET5, Veronica en Discovery terugkijken. En kom je net te laat voor je favoriete programma binnen? Geen probleem: Als het programma nog niet is afgelopen, kun je met Begin Gemist terug naar het begin.
  3. Overal tv kijken met de TV App
    Met de TV App zit je niet meer vast aan één bepaalde plek in huis om tv te kijken. Handig als je tv wilt kijken zonder gedoe met kabels of tv-ontvangers. Of bijvoorbeeld als je huisgenoten iets anders willen zien. En nu volg je overal jouw favoriete serie, programma of de ontknoping van de Eredivisie met ESPN. In je tuin of op je balkon, op vakantie of onderweg. Met de TV App kijk je in heel Nederland en de EU, waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft dus niets meer te missen! De TV App is gratis voor al onze tv-klanten.

Bellen

Je maakt gebruik van Onbeperkt bellen Nederland. Wil je nóg voordeliger bellen? Kies dan voor extra bundels als Bellen Europa en Bellen Wereld. Je betaalt dan niet per minuut, maar één vaste bundel prijs.

Uiteraard kun je gewoon je vertrouwde vaste telefoonnummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij zorgen ervoor dat het goed en snel wordt geregeld.

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u een Alles-in-1 abonnement bestellen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantenservice contact met u opnemen.

Stap 3: Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus uw verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller. Uw vaste telefoonnummer porteren duurt meestal geen 24 uur meer en wordt altijd na de oplevering van uw internet verbinding in werking gezet.

Installatie Garantie

Met onze Installatie Garantie is de installatie van Internet, Bellen en Interactieve TV 100% gegarandeerd. Je weet dus zeker dat je optimaal kunt genieten van je complete pakket.

Stel je abonnement direct samen of bel 076 – 810 00 30.

Fritzbox 7360 € 89,00
Splitter € 10,00
Eenmalig nieuwe lijn € 99,00