ONBEPERKT SURFEN

Met glasvezel van Mixtus heb je gegarandeerd het allersnelste internet. Wat je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd. Dat maakt het glasvezelnetwerk het modernste netwerk van nu en de toekomst. Het is sneller dan snel, extreem betrouwbaar, klaar voor de toekomst en alleen voor jouw gebruik. Je verbinding wordt dus nooit trager als je buren ook online zijn. En met onze hoge internetsnelheden tot 1000 Mbits (1 Gigabit) heb je altijd meer dan voldoende.

RAZENDSNEL INTERNET

Razendsnel internet is zo snel, dat je daar nooit over na hoeft te denken. Zo is snelheid nooit een ergernis. Je internet is gewoon zó snel, dat je er wereldrecords mee kunt breken. Een belachelijk snelle internetverbinding voor een extreem laag tarief. Met zo’n snelle verbinding hoef jij je nooit meer zorgen te maken over snelheid. Je verbinding is gewoon altijd snel genoeg. Rázendsnel.

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u een glasvezel verbinding bestellen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 18:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantendienst contact met u opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van uw glasvezel verbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een glasvezel verbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus uw verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Overstappen gedoe? Niet bij Mixtus met de overstapservice. Wij regelen namelijk alles rondom je nieuwe aansluiting. Zo kun je zorgeloos blijven internetten, want je zit nooit meer zonder. Wij doen al het papierwerk voor je, zodat jij tijd hebt om online te zijn. En omdat niemand op dubbele rekeningen zit te wachten, zorgen wij ervoor dat je die niet krijgt. Extra fijn, de overstapservice kost je helemaal niets.

Fritzbox 7360|€ 89 00
Splitter|€ 10 00
Eenmalig nieuwe lijn|€ 99 00