ONBEPERKT SURFEN

Met glasvezel van Mixtus heb je gegarandeerd het allersnelste internet. Wat je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd. Dat maakt het glasvezelnetwerk het modernste netwerk van nu en de toekomst. Het is sneller dan snel, extreem betrouwbaar, klaar voor de toekomst en alleen voor jouw gebruik. Je verbinding wordt dus nooit trager omdat je buren toevallig nét de volledige Lord of the Rings-trilogie streamen. En met onze hoge internetsnelheden tot 1000 Mbits (1 Gigabit) heb je altijd meer dan voldoende.

RAZENDSNEL INTERNET

Razendsnel internet is eigenlijk een understatement voor onze Glasvezel Maxi. Met deze snelheden kun je wereldrecords breken. Belachelijk snel internet, voor een belachelijk lage prijs. Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over de snelheid van je verbinding. Hier kan niets tegenop.

Stap 1: Aanvragen

Je bestelt je glasvezelverbinding via onze website. Elke opdracht die op werkdagen voor 18.00 uur bij ons binnenkomt, wordt diezelfde dag nog verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over je bestelling zal onze klantendienst contact met je opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos tref je een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van je glasvezelverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een glasvezelverbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer Mixtus je verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller.

Overstappen gedoe? Niet met de Mixtus Overstapservice. Wij regelen namelijk alles rondom je nieuwe aansluiting. Zo kun je zorgeloos blijven internetten en bellen, want je zit nooit meer zonder. Wij doen al het papierwerk voor je, zodat jij tijd hebt om zorgeloos online te zijn. En omdat niemand op dubbele kosten zit te wachten, zorgen wij ervoor dat je die niet krijgt. Extra fijn; de Overstapservice kost je helemaal niets.

[table th=”false”] FRITZ!BOX 5530 router,€ 89.00
Eenmalig Activatiekosten,€ 45.00[/table]