Mixtus – Internet, Televisie, Mobiel, Bellen, Glasvezel, 5G

Herroepingsrecht

Thuis

Internet + Bellen

€49,95

Per maand

incl. BTW

Hoe zit het met de 14 dagen bedenkperiode bij Mixtus?

Consument en koop op afstand

Als consument krijg je 14 dagen de tijd om je te bedenken bij koop op afstand. Op afstand betekent bijvoorbeeld dat je iets koopt per telefoon of online.

Bij Mixtus werkt het zo: je kunt bij ons op – dit moment – alleen je bestelling plaatsen via onze website. Als je een bestelling hebt geplaatst, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Op dat moment heb je met ons een overeenkomst gesloten. In die mail staat geschreven dat je vanaf dan nog 14 dagen hebt om de bestelling te annuleren en er wordt verwezen naar deze pagina.

Dus: mocht je je bedenken en de bestelling willen annuleren, dan kan dat vanwege de 14 dagen regel. Deze 14 dagen bedenkperiode heet je herroepingsrecht.

Diensten en het abonnement

Wij leveren diensten en een abonnement op diensten. Als consument mag je binnen 14 dagen nadat je de overeenkomst hebt gesloten zonder reden afzien van die overeenkomst. Dit is anders als je er ook een product bij hebt gekocht, zoals een modem. Dan gaat de periode van 14 dagen pas in op het moment dat de modem bij je is afgeleverd. Als wij kosten maken vanwege je bestelling dan kunnen we die bij je in rekening brengen.

Even alles op een rijtje:

  • Bij online aankoop van (een abonnement op) diensten start de 14 dagen periode op het moment dat de overeenkomst is gesloten. Dat komt neer op de dag dat je bestelling door ons wordt bevestigd.
  • Bij online aankoop van producten, start de 14 dagen termijn op de dag dat alle bestelde producten bij je zijn afgeleverd.
  • Je kunt niet altijd gebruik maken van de 14 dagen regel. Bijvoorbeeld als je een dienst direct maandelijks kunt opzeggen. Dit maken we je altijd nog eens goed duidelijk voordat je die extra dienst bestelt. 
  • Houd er rekening mee dat wij vanaf het moment dat je bestelt kosten maken. Dat komt omdat wij meteen starten met het inschakelen van onze leveranciers. Die gemaakte kosten kunnen we aan je in rekening kunnen brengen. Het gaat dan om het opsturen van spullen of het aansturen van een monteur. We zullen je dit op tijd laten weten, zodat je weet waarop de kosten gebaseerd zijn.