Mixtus – Internet, Televisie, Mobiel, Bellen, Glasvezel, 5G

Over Mixtus

Thuis

Internet + Bellen

€49,95

Per maand

incl. BTW

Mixtus, jouw provider Persoonlijk, positief en proactief

Mixtus is de provider die jou op een persoonlijke en positieve manier proactief ondersteunt bij je bereikbaarheid. Zowel privé als zakelijk. En zo lang als jij wilt. Dus zonder langlopend contract. Vanaf onze start in 2012 kiezen steeds meer klanten in heel Nederland voor ons. En, ze blijven voor ons kiezen! Want..

Mixtus is voor iedereen

Mixtus is voor iedereen

We luisteren naar je om jouw behoefte scherp te krijgen. Zo kunnen we jou de beste aanbieding doen. We stralen uit dat we trots zijn als je voor ons kiest. We zijn 24/7 bereikbaar voor jou als klant en beantwoorden jouw vraag snel.

Mixtus is positief

We beantwoorden jouw vragen open en oprecht. We kiezen altijd voor een positieve benadering. We laten jou voelen dat jij met jouw achtergrond bij Mixtus thuis bent.

Mixtus handelt proactief

We bieden de beste maatwerkdiensten in heel Nederland voor de juiste prijs. We maken overzichtelijke facturen met al je afgenomen diensten van die maand. We doen jou ongevraagd een beter aanbod en delen tips en aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stabiliteit

Met trots dragen we uit dat we een multicultureel bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. Of het nu gaat om Internet, Telefonie (Vaste Telefonie en Mobiel), TV, Hosting of Cloud. Via VDSL of glasvezel. Mixtus geeft jou wat je nodig hebt om in contact te blijven. Vanuit elke plek. Ons team accountmanagers werkt vanuit ons kantoor in Breda, op locatie bij jou als klant of vanuit een thuiswerkplek.