Het Mixtus Internet en Bellen pakket biedt je alle vrijheid om precies die keuzes te maken die het beste bij je passen. Met onze combinatie van internet en bellen haal je een pakket in huis dat helemaal op jouw wensen is afgestemd. En ben je na een tijdje niet tevreden met je pakket? Geen nood! Je kunt jouw gekozen abonnement elke maand kosteloos wijzigen.

Betrouwbaar Internet

Met Internet van Mixtus maak je gebruik van het supersnelle en betrouwbare DSL of glasvezelnetwerk van KPN. Bovendien krijg je met Maximaal Internet altijd de maximaal mogelijke DSL snelheid op jouw adres, tot wel 100Mb/s. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, een hogere snelheid. Zonder dat je daarvoor meer gaat betalen. Zo kun je altijd onbezorgd surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel 200Mb/s, up en down!

Bij Mixtus surf je echt onbeperkt.  Geen addertjes onder het gras.  Geen maximum aantal GB’s in onze voorwaarden. Mixtus schroeft jouw snelheid niet terug. Je kan dus de wereld aan films en muziek downloaden.

Voordelig bellen

Je belt voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Je betaalt alleen wat je belt en hebt dus geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn € 0,07 per minuut en een starttarief van € 0,05 per gesprek. Je kunt je huidige telefoonnummer gratis behouden wanneer je overstapt naar Jonaz. Daarnaast is het ook mogelijk om zeer voordelig een tweede nummer aan te vragen. Liever onbeperkt bellen? Kies dan bij het bestellen voor volop onbeperkt bellen. Zo kun je tegen een vaste prijs van €9,95 per maand onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.